På gång inom Tomelillamoderaterna

Hej 

Strax innan sommaren tog vi inom Tomelillamoderaterna beslut om att vi några gånger om året skulle skicka ut ett informationsbrev till våra medlemmar kring vad som är på gång i föreningen och här kommer det första brevet.


Det är nu ett år kvar till valet och vi har påbörjat vårt valarbete. Provval sker för närvarande till region och riksdag och inom kommunen behöver vi medlemmar fundera kring vad vi kan bidra till i valarbetet och ifall vi vill ha en aktiv roll nästa mandatperiod.

Under våren gjordes en kampanj där vi på några orter i Tomelilla kommun delade ut broschyrer i brevlådor i syfte att visa att vi finns och locka fler medlemmar. I veckorna kommer en egengjord broschyr tryckas upp och delas ut under hösten i vilken vi informerar om vad vi gjort under mandatperioden. Vi skriver även kort om vad vi vill framåt men detta kommer vi även återkomma till i kampanjer närmare valet. 


Under sommaren skickades ut en enkät via e-post kring vad medlemmarna ansåg som de viktigaste frågorna inför valet. Det som framkom genom den var att vi anser skolan som den viktigaste frågan, både avseende resultat men även utveckling av den genom en nybyggnation av skola. Näst viktigaste frågan rörde utveckling, bebyggelse och infrastruktur och därefter kom lag och ordning med trygghet i fokus.

Vi kommer under tidig höst kontakta er medlemmar via telefon för få mer insikt i vad ni medlemmar vill att vi ska driva för frågor samt diskutera om ni vill bidra med något i valarbetet.

Det närmast förestående aktiviteten är Mikaeli marknad när vi kommer ha ett stånd och möta väljarna. Vi hoppas att ni vill delta tillsammans med oss där.

Vi hoppas att se och höra ifrån er under hösten. Vet ni någon som är sugen på att gå med i Moderaterna så tipsa dem för vi behöver bli fler.

Tomelillaföreningen genom Emil Ekstrand, Bertil Fredlund och Marie Ståhlbrand

Tomelilla 2021-08-19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen